Ga naar inhoud

Afvalcontainer huren

Bij De Afvalmaatjes kan je eenvoudig en snel een afvalcontainer bestellen voor jouw afval - van bouw & sloop tot puin. Vandaag besteld, morgen geleverd!

De Afvalmaatjes in een 6m3 container

Kies jouw container

Bij jouw opruim-, verbouw- of renovatie klus komen verschillende soorten afval vrij. Kies voor gemak en bestel die bak!

Containers voor afval. Eenvoudig online bestellen

Of je nu grote of kleine hoeveelheden afval hebt, wij hebben de perfecte container voor jou. Met onze snelle levering en uitstekende service ben je in een mum van tijd van je afval af. Geen gedoe meer met die ritjes naar de stort. Kies voor gemak en bestel vandaag nog jouw afvalcontainer bij De Afvalmaatjes. Wij zorgen ervoor dat jouw afval snel en efficiënt wordt afgevoerd. Ideaal voor elke klus, groot of klein. Maak het jezelf gemakkelijk en laat ons het zware werk doen!

Container huren: hoe werkt dat?

Het huren van een container bij De Afvalmaatjes is eenvoudig en snel. Ga naar onze website en kies de container die het beste bij jouw behoeften past. Selecteer de gewenste maat en geef aan welke afvalstroom je wilt afvoeren. Vul je gegevens in en plaats je bestelling. Wij zorgen ervoor dat de container op de afgesproken dag bij jou voor de deur staat. Na afloop van je klus halen we de volle container weer op en verwerken we het afval op een verantwoorde manier. Zo houd jij meer tijd over voor de belangrijke zaken van je project.

Container bestellen. Kies een afvalstroom & formaat container, bestel deze 24/7 online via de website.

Container leveren. Chauffeur komt de container leveren op de gewenste dag & locatie.

Container ophalen. Heb je de container gevuld met je afval? Wij halen de container op en recyclen je afval.

Een leuk weetje die we graag met jou willen delen!

Met de juiste werkwijze hoeft slechts 8% van ons BSA afval naar de verbrandingsoven. Bij de meeste afvalverwerkers ligt dit percentage nu tussen de 15- en 25%

Beoordeeld met een 9.7

Geryson Justina

‘Snelle levering, goede en vriendelijke communicatie’

Henny Visser

‘Hele goede service. Snelle levering en omwisselen voor nieuwe ook snel geregeld . Ging bij mij iets niet goed met opnieuw bestellen. Mail gestuurd en het werd meteen geregeld. Top service’

Raf Peperkamp

‘Terugkoppeling m.b.t. bestellen, plaatsen en ophalen werkt super.’

Rolcontainers met een vrachtwagen Maatje Bas (bouwafval)

Container Huren bij De Afvalmaatjes

Ben jij bezig met een verbouwing, opruiming, ontruiming, renovatie of een andere klus waarbij veel afval vrijkomt? Dan ben je bij De Afvalmaatjes aan het juiste adres om eenvoudig en snel een afvalcontainer te huren. Via onze website bestel je moeiteloos een container voor verschillende soorten afvalstromen.

Wij leveren door heel Nederland: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd!

Afvalcontainer Huren

Of je nu een grote renovatie plant of gewoon je tuin opruimt, een afvalcontainer bestellen bij De Afvalmaatjes maakt jouw klus een stuk eenvoudiger. Onze containers zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat er altijd eentje is die perfect bij jouw project past. Je kunt bij ons terecht voor containers voor groenafval, bouw- en sloopafval, grofvuil en nog veel meer.

Door een afvalcontainer te huren, houd je jouw werkplek netjes en georganiseerd. Het bespaart je tijd en energie omdat je niet telkens naar de stort/milieustraat hoeft te rijden. Bovendien zorgen wij ervoor dat het afval op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

Containerverhuur bij De Afvalmaatjes

Bij De Afvalmaatjes bieden we betrouwbare containerverhuur aan voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een eenmalige opruiming plant of een doorlopende behoefte hebt aan afvalverwerking, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste container en het plannen van de levering.

Onze service stopt niet bij het leveren van de container. We geven ook advies over afvalscheiding en recycling. Zo draag je niet alleen bij aan een schonere werkplek, maar ook aan een duurzamere wereld.

Container Huren in Nederland

Woon je in Nederland en heb je een container nodig voor jouw project? De Afvalmaatjes leveren door het hele land. Of je nu in een drukke stad woont of op het platteland, wij zorgen ervoor dat jouw container op tijd wordt geleverd.

Dankzij onze snelle en efficiënte service hoef jij je geen zorgen te maken over het afvoeren van afval, zodat je je kunt concentreren op je project. Bij De Afvalmaatjes maken we afvalverwerking niet alleen gemakkelijk, maar ook duurzaam. We scheiden al het opgehaalde afval zorgvuldig en geven het een tweede leven. Zo draag jij bij aan een circulaire economie en een schonere toekomst. Huur vandaag nog jouw afvalcontainer bij De Afvalmaatjes en maak van afval iets goeds!

Wil je weten wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk dan onze reviews. En als je meer wilt weten over de verschillende afvalstromen die we verwerken, zoals bouw- en sloopafval, puin of grofvuil, dan vind je daarover ook meer informatie op onze website.