Ga naar inhoud

Zand/grond container huren

Met een zand/grond container huren ben je snel van je afval af! Huur eenvoudig en snel bij DeAfvalmaatjes.nl, vandaag besteld is morgen bezorgd*.

Vanaf € 344,- all-in tarieven!

Container huren DeAfvalmaatjes.nl Maatje gijs voor afvalstroom zand/grond
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Zand/grond container bestellen

De zand/grond containers kan je bij DeAfvalmaatjes.nl bestellen in 3m³, 6m³, 10m³. Vandaag bestelt, is de volgende werkdag geleverd!

Weet je niet welk formaat zand/grond container je nodig hebt? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wat mag er WEL in?

Gijs legt je uit wat er WEL in de zand/grond containers mag.

 • graszoden
 • zand en grond

Wat mag er NIET in?

Sommige zaken mogen NIET in de gehuurde zand/grond container afgevoerd worden, hieronder vind je de lijst.

 • asbest / asbest lijkend
 • autobanden
 • chemisch afval
 • dakafval
 • gasbeton
 • gevaarlijk afval
 • gibo
 • gips
 • glas / glaswerk
 • matrassen / toppers

Twijfel je of een bepaald product wel of niet in de zand/grond container mag? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Veel gestelde vragen

Heb je toch nog een vraag? Geen probleem, onze klantenservice staat voor je klaar!

Hoe snel wordt een zand/grond container geleverd?

Als je vandaag de container bestelt, kunnen wij deze de volgende (werk)dag leveren. In sommige regio's is het ook mogelijk om op zaterdag een container te bestellen.

Wat kost een zand/grond container huren?

Wij hebben één all-in tarief door heel Nederland. Hierbij zit dus het plaatsen van een lege container, afvoeren van de door jou gevulde zand/grond container, recyclen van het afval & 6 weken huurvrije periode.

Welke formaten zand/grond containers zijn er?

Bij DeAfvalmaatjes.nl zijn de zand/grond containers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³ & 10m³.

Al meer dan 2819 tevreden maatjes

Cor Punt

‘Prima op tijd geleverd en opgehaald’

M.a.a. heidweiller Heidweiller

‘Vanaf het begin van ons contact heeft het bedrijf ons goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van ons bestelling en alles was goed geregeld echt een Goed geregeld en georganiseerd bedrijf . Wij willen jullie van harte bedanken voor jullie inzet. Mvg carl en marie Heidweiller’

Wim Boerema

‘Goeie vlotte plaatsing en afhandeling’

Portaalwagens op terrein bij DeAfvalmaatjes.nl Maatje gijs voor zand/grond

De voordelen van een zand/grond container

Ben je bezig met een project waarbij zand en/of grondafval vrijkomt, zoals tuinrenovatie, graafwerkzaamheden, of bouwprojecten? Dan biedt het huren van een zand/grond container dé oplossing om jouw zand en grondafval snel en verantwoord af te voeren. Zand en grondafval omvatten alle grondsoorten en zand die vrijkomen tijdens graafwerkzaamheden, tuinaanleg, en bouwwerkzaamheden. Bij De Afvalmaatjes brengen we zand/grond containers naar jou toe en halen ze weer op, zodat jij je volledig kunt focussen op de klus. Of je nu je tuin egaliseert, een bouwput uitgraaft, of grond afvoert na een bouwproject, in dat geval kan een zand/grond container handig van pas komen.

Het is van belang om te weten dat alleen schone zand- en grondsoorten zijn toegestaan in onze containers. Verontreinigde grond, zoals grond met chemische stoffen of puin, is niet toegestaan. Mochten we bij het ophalen en legen van de container materialen vinden die er niet in horen, dan worden deze op basis van nacalculatie aan je doorberekend. Twijfel je over de materialen die je in onze container wilt deponeren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Waarom een zand/grond container huren?

Het afvoeren van zand en grondafval kan een tijdrovende en inspannende taak zijn als je het zelf moet doen. Het transporteren van grote hoeveelheden zand en grond naar de stortplaats kan voor problemen zorgen, vooral als je niet beschikt over een geschikt voertuig. Daarnaast zijn er wettelijke voorschriften en milieuregels waaraan je moet voldoen bij het wegwerken van zand en grondafval. Door een zand/grond container te huren, vermijd je deze zorgen en gedoe. De verhuurder zorgt voor het leveren en ophalen van de container, waardoor je je kunt concentreren op je werkzaamheden. Bovendien draagt een professioneel verhuurbedrijf zorg voor de juiste afvoer en verwerking van het zand en grondafval, waardoor je een milieubewuste keuze maakt.

Zand/grond container huren als particulier

Particulieren kunnen bij De Afvalmaatjes een container huren voor het afvoeren van zand en grondafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van jouw zand en grond.

Wij plaatsen dagelijks zand/grond containers door heel Nederland. Ook als particulier kun je bij ons terecht voor het afvoeren van zand en grondafval. Dit kun je eenvoudig aanvragen door een zand/grond container te huren.

Zakelijke zand/grond container

Bedrijven kunnen bij De Afvalmaatjes een zand/grond container huren. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, zodat jij je kunt focussen op jouw werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kun je De Afvalmaatjes inschakelen. Wij leveren zand/grond containers door heel Nederland voor de zakelijke markt.

Wel of geen vergunning voor een zand/grond container?

Vaak mag je een gehuurde zand/grond container neerzetten waar je wilt, zolang je het verkeer en de omwonenden niet hindert met de container (of op je eigen terrein plaatst). Het kan echter zijn dat je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container. Dit is bijvoorbeeld het geval als de container (gedeeltelijk) op gemeentegrond komt te staan, zoals op een parkeerplek in de binnenstad. Het is raadzaam om dit te bespreken met onze klantenservice en eventueel de gemeente.