Ga naar inhoud

Bouw en sloopafval container huren

Met een bouw en sloopafval container huren ben je snel van je afval af! Huur eenvoudig en snel bij DeAfvalmaatjes.nl, vandaag besteld is morgen bezorgd*.

Vanaf € 265,- all-in tarieven!

Container huren DeAfvalmaatjes.nl Maatje bas voor afvalstroom bouw en sloopafval
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Bouw en sloopafval container bestellen

De bouw en sloopafval containers kan je bij DeAfvalmaatjes.nl bestellen in 3m³, 6m³, 10m³, 10m³ (gesloten), 20m³, 40m³. Vandaag bestelt, is de volgende werkdag geleverd!

Weet je niet welk formaat bouw en sloopafval container je nodig hebt? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wat mag er WEL in?

Bas legt je uit wat er WEL in de bouw en sloopafval containers mag.

 • folie
 • gibo
 • gips/gasbeton (max 15%)
 • isolatie
 • karton
 • kunststoffen
 • metalen
 • papier
 • plastic
 • schoonpuin
 • stenen

Wat mag er NIET in?

Sommige zaken mogen NIET in de gehuurde bouw en sloopafval container afgevoerd worden, hieronder vind je de lijst.

 • asbest / asbest lijkend
 • autobanden
 • c-hout
 • chemisch afval
 • dakafval
 • gevaarlijk afval
 • gewolmaniseerd hout
 • geïmpregneerd hout
 • koelkast / vrieskast
 • matrassen / toppers

Twijfel je of een bepaald product wel of niet in de bouw en sloopafval container mag? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Veel gestelde vragen

Heb je toch nog een vraag? Geen probleem, onze klantenservice staat voor je klaar!

Hoe snel wordt een bouw en sloopafval container geleverd?

Als je vandaag de container bestelt, kunnen wij deze de volgende (werk)dag leveren. In sommige regio's is het ook mogelijk om op zaterdag een container te bestellen.

Wat kost een bouw en sloopafval container huren?

Wij hebben één all-in tarief door heel Nederland. Hierbij zit dus het plaatsen van een lege container, afvoeren van de door jou gevulde bouw en sloopafval container, recyclen van het afval & 6 weken huurvrije periode.

Welke formaten bouw en sloopafval containers zijn er?

Bij DeAfvalmaatjes.nl zijn de bouw en sloopafval containers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³, 10m³ (gesloten), 20m³ & 40m³.

Al meer dan 2818 tevreden maatjes

Cor Punt

‘Prima op tijd geleverd en opgehaald’

M.a.a. heidweiller Heidweiller

‘Vanaf het begin van ons contact heeft het bedrijf ons goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van ons bestelling en alles was goed geregeld echt een Goed geregeld en georganiseerd bedrijf . Wij willen jullie van harte bedanken voor jullie inzet. Mvg carl en marie Heidweiller’

Wim Boerema

‘Goeie vlotte plaatsing en afhandeling’

Portaalwagens op terrein bij DeAfvalmaatjes.nl Maatje bas voor bouw en sloopafval

De voordelen van een bouw- en sloopafval container

Ben je bezig met een renovatie- of sloopproject en stapelt het puin, hout, metaal en andere bouwmaterialen zich op? Dan biedt het huren van een bouw- en sloopafval (BSA) container dé oplossing om jouw afval snel en verantwoord af te voeren. BSA omvat alle afvalstromen die vrijkomen tijdens bouwwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden. Bij De Afvalmaatjes brengen we BSA-containers naar jou toe en halen ze weer op, zodat jij je volledig kunt focussen op de klus. Of je nu aan het slopen bent of een nieuw project aan het bouwen bent, in dat geval kan een bouwafval container of sloopafval container handig van pas komen.

Het is van belang om te weten of de materialen die je in de container wilt plaatsen daadwerkelijk in onze bak thuishoren. Mochten we bij het ophalen en legen van de container items vinden die er niet in horen, dan worden deze op basis van nacalculatie aan je doorberekend. Twijfel je over de materialen die je in onze container wilt deponeren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Waarom een bouw- en sloopafval container huren?

Het afvoeren van bouw- en sloopafval kan een tijdrovende en inspannende taak zijn als je het zelf moet doen. Het transporteren van zware materialen naar de stortplaats kan voor problemen zorgen, vooral als je niet beschikt over een geschikt voertuig. Daarnaast zijn er wettelijke voorschriften en milieuregels waaraan je moet voldoen bij het wegwerken van bouw- en sloopafval. Door een BSA container te huren, vermijd je deze zorgen en gedoe. De verhuurder zorgt voor het leveren en ophalen van de container, waardoor je je kunt concentreren op je bouwwerkzaamheden of sloopklus. Bovendien draagt een professioneel verhuurbedrijf zorg voor de juiste afvoer en recycling van het BSA, waardoor je een milieubewuste keuze maakt.

Bouw- en sloopafval container huren als particulier

Particulieren kunnen bij De Afvalmaatjes een container huren voor het afvoeren van bouw- en sloopafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van jouw BSA.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook als particulier kun je bij ons terecht voor het afvoeren van bouw- en sloopafval. Dit kun je eenvoudig aanvragen door een BSA-container te huren.

Zakelijke bouw- en sloopafval container

Bedrijven kunnen bij De Afvalmaatjes een BSA container huren. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, zodat jij je kunt focussen op jouw werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kun je De Afvalmaatjes inschakelen. Wij leveren BSA-containers door heel Nederland voor de zakelijke markt.

Wel of geen vergunning voor een bouw- en sloopafval container?

Vaak mag je een gehuurde BSA-container neerzetten waar je wilt, zolang je het verkeer en de omwonenden niet hindert met de container (of op je eigen terrein plaatst). Het kan echter zijn dat je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een container. Dit is bijvoorbeeld het geval als de container (gedeeltelijk) op gemeentegrond komt te staan, zoals op een parkeerplek in de binnenstad. Het is raadzaam om dit te bespreken met onze klantenservice en de gemeente.