Ga naar inhoud

Één team met als doel:
Het afval in een beter daglicht te zetten.

Onze missie

Bij De Afvalmaatjes geloven we dat afvalverwerking best gezellig mag zijn. Natuurlijk wil je snel van je afval af, maar als je er dan toch vanaf moet, breng het dan bij een bedrijf die er weer wat goed mee doen. Afval is namelijk het begin van iets nieuws. Onze missie is om afval op een verantwoorde manier te verwerken. Met behulp van de juiste technologieën en toegewijde medewerkers scheiden we alle materialen. Zo dragen we bij aan een circulaire economie en maken we van afval weer waardevolle grondstoffen. Daarnaast organiseren we educatieve evenementen en workshops om mensen bewust te maken van het belang van afvalscheiding en recycling. We nodigen scholen, bedrijven en gemeenschappen uit om te leren hoe ze zelf een bijdrage kunnen leveren.

‘Bij De Afvalmaatjes zien we afval niet als het einde, maar als het begin van iets moois. Samen zorgen we voor een duurzame toekomst en maken we van afvalverwerking een positieve ervaring. Dus breng je afval naar ons en help mee om van afval iets goeds te maken!’

Een leuk weetje 💡

Met de juiste ♻️ werkwijze hoeft slechts 8% van ons bouw- & sloopafval afval naar de verbrandingsoven. Bij de meeste afvalverwerkers ligt dit percentage nu tussen de 15- en 25%.

Aan de lopende band

Wij scheiden al het afval wat we ophalen zorgvuldig in de diverse afvalstromen. Al het afval krijgt een tweede leven! Als de grote stroom afval gescheiden is, dan sorteren we nog vele stromen afval met de hand na. Door deze handmatige sortering kunnen wij de afvalberg wat uiteindelijk omgezet wordt in duurzame energie zo klein mogelijk houden.

Container bestellen. Kies een afvalstroom & formaat container, bestel deze 24/7 online via de website.

Container leveren. Chauffeur komt de container leveren op de gewenste dag & locatie.

Container ophalen. Heb je de container gevuld met je afval? Wij halen de container op en recyclen je afval.

Maak kennis met de Afvalmaatjes

Wij hebben elk onze eigen afval interesse. Zo houdt Bas bijvoorbeeld van bouwafval, Piet van Puin en weet Loes alles van groenafval.

Educatie

Bij De Afvalmaatjes begrijpen we dat afvalbeheer veel meer is dan alleen het afvoeren afval. Daarom investeren we veel in educatie voor jong en oud. Met name de jonge generatie heeft immers de toekomst. We zetten ons in om het bewustzijn te vergroten over afvalverwerking.

Vergroening van schoolpleinen

Educatie op TV

Rondleidingen met Bekende YouTubers

Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk