Ga naar inhoud
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Veel gestelde vragen

Heb je toch nog een vraag? Geen probleem, onze klantenservice staat voor je klaar!

Hoe snel wordt een 20m³ container geleverd?

Als je vandaag de container bestelt, kunnen wij deze de volgende (werk)dag leveren. In sommige regio's is het ook mogelijk om op zaterdag een container te bestellen.

Wat kost een 20m³ container huren?

Wij hebben één all-in tarief door heel Nederland, dit is afhankelijk van het soort afval. De prijs ligt daardoor tussen €430,- en €1199,- Hierbij zit dus het plaatsen van een lege container, afvoeren van de door jou gevulde 20m³ container, recyclen van het afval & 6 weken huurvrije periode.

Hoe groot is een 20m³ container?

De 20m³ container heeft een formaat van 550x230x160 (lengte x breedte x hoogte). Dit staat gelijk aan ongeveer ~236 kruiwagens kruiwagens vol met afval.

Welk afval kan je afvoeren in een 20m³ container?

De 20m³ container van DeAfvalmaatjes.nl is beschikbaar voor het afvoeren van bouw en sloopafval, hout, puin, grofvuil & papier/karton.

Al meer dan 2819 tevreden maatjes

Cor Punt

‘Prima op tijd geleverd en opgehaald’

M.a.a. heidweiller Heidweiller

‘Vanaf het begin van ons contact heeft het bedrijf ons goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van ons bestelling en alles was goed geregeld echt een Goed geregeld en georganiseerd bedrijf . Wij willen jullie van harte bedanken voor jullie inzet. Mvg carl en marie Heidweiller’

Wim Boerema

‘Goeie vlotte plaatsing en afhandeling’

Portaalwagens op terrein bij DeAfvalmaatjes.nl

20m³ container huren

Bij De Afvalmaatjes bieden we de perfecte oplossing voor het efficiënt afvoeren van jouw afval met onze 20m³ containers. Of je nu bezig bent met een grote opruiming, een verbouwing, of tuinwerkzaamheden, onze 20m³ containers zijn geschikt voor diverse afvalstromen. Met onze dienstverlening door heel Nederland zorgen we ervoor dat je altijd snel en gemakkelijk een passende container kunt huren.

Voordelen van een 20m³ afvalcontainer

Het huren van een 20m³ container bij De Afvalmaatjes brengt diverse voordelen met zich mee. Allereerst bieden we een eenvoudig en transparant bestelproces, zodat je snel de juiste container voor jouw behoeften kunt vinden en bestellen. Daarnaast hanteren we scherpe prijzen, waardoor je altijd een goede deal krijgt voor het huren van een 20m³ container.

Huur periode

Bij De Afvalmaatjes bieden we niet alleen flexibiliteit wat betreft de huurperiode, maar ook verschillende opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu de container slechts voor een paar dagen, één week, of zelfs langer nodig hebt, wij passen ons aan jouw planning aan. Standaard is er een huurperiode van 6 weken inbegrepen in de prijs, zodat je voldoende tijd hebt om al jouw afval op te ruimen. Maar als je de container slechts voor één week nodig hebt, is dit ook mogelijk.

Woon je in de binnenstad en heb je maar één dag nodig om jouw afval weg te werken? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid om de container 's ochtends te plaatsen en aan het eind van de dag weer op te halen. Zo kun je zelfs in een korte tijdspanne jouw afval kwijt. En als jouw project meer dan 6 weken duurt, berekenen we de huur per werkdag door, zodat je alleen betaalt voor de tijd dat je de container daadwerkelijk gebruikt.

De afmetingen van een 20m³ container

Een 20m³ container is ideaal voor zeer grote projecten waarbij veel afval moet worden afgevoerd. Met afmetingen van 550cm lang, 230cm breed en 160cm hoog biedt deze container voldoende ruimte voor bijvoorbeeld grootschalige sloopwerkzaamheden, renovaties van meerdere woningen of grote bedrijfsprojecten.

20m³ afvalcontainer

Onze 20m³ afvalcontainer is beschikbaar voor verschillende afvalstromen:

Tip: het kan handig zijn om je afval zelf al (deels) voor te sorteren, hiermee kan je geld besparen.

Vergunning voor een 20m³ container

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een 20m³ container op jouw locatie. Dit maakt het huren van een container bij De Afvalmaatjes extra eenvoudig en toegankelijk. Mocht je echter twijfelen of een vergunning vereist is, dan staan onze afval-experts altijd voor je klaar om je hierbij te adviseren en te ondersteunen.

Neem dus gerust contact met ons op via telefoon, e-mail, WhatsApp of livechat voor meer informatie over het huren van een 20m³ container bij De Afvalmaatjes. We helpen je graag verder!

Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk